Bombekufferten

Koncept

Bombekufferten

Bombekufferten er ideel for alle med interesse i escape room-aktiviteter og for teams, der ønsker at udfordre deres logiske tænkning og samarbejdsevner.

90 min

Escape room-fans og teams

4-8 deltagere

Bombekufferten

Bombekufferten er en spændende kodebrydningsopgave, hvor deltagerne skal åbne en rejsekuffert og desarmere en tidsindstillet bombe, inden tiden løber ud. Aktiviteten er perfekt til mindre grupper, der søger en intens udfordring i stil med et escape room, og den er ideel til at styrke samarbejde og problemløsning.

Deltagerne får præsenteret en rejsekuffert fyldt med hemmelige rum og ledetråde, der skal låses op gennem en række kodebrydningsopgaver. Når kufferten åbnes, starter en nedtælling, og teamet skal desarmere bomben, inden tiden løber ud. Gennem samarbejde og logisk tænkning skal de afdække kuffertens hemmeligheder og forhindre en større katastrofe.

Praktisk Information

Bombekufferten er en mobil aktivitet, der kan udføres i de fleste indendørs omgivelser. For den bedste atmosfære anbefales det at placere kufferten i et mellemstort rum med et bord i midten, hvor deltagerne kan arbejde sammen.

Fleksibilitet og Tilpasning

Aktiviteten kan tilpasses efter deltagerantal og tid. Der er altid mulighed for at bede om hjælp undervejs, hvis deltagerne støder på udfordringer, der kræver ekstra assistance.

Klar til at komme i gang?

Har du spørgsmål eller vil du vide mere om vores aktiviteter?
Vi er her for at hjælpe dig med at planlægge den perfekte oplevelse for dit team.

Scroll to Top