Robinson

Robinson

Robinson er et gennemprøvet koncept, udarbejdet med henblik på at skabe fælles oplevelser. Konceptet er velegnet til teambuilding, alternative personaledage, familieskovture og lignende, hvor der lægges vægt på underholdning, konkurrence og samværd

Robinson er et teambaseret spilkoncept, der på en anderledes og underholdende måde sætter en gennemgående konkurrencemæssig ramme for udvikling og afprøvning af et teams evner til samarbejde, kommunikere og anvende kreativ problemløsning, hvor der lægges vægt på planlægning og gennemførelse af meget forskelligartede opgaver.

robinson-langt-billede

Rådgivning

Robinson kan tilpasses såvel indendørs som udendørs-aktiviteter og kan foregå i grupper fra 4 til 30 personer, og således samlet omfatte op til 200 personer. Spillet kan altid tilpasses forskellige indlærings- vinkler, varighed fra 4 timer til flere dage og meget varierede omgivel- ser.

Da opgaverne bliver individuelt tilpasset
vil spillet foregå i en afslappt, men kon- kurrencepræget atmosfære med respekt for den enkeltes grænser

P1030834
_MG_0335

Spillerammerne

Spillerammerne foregår på en virtuel ø, hvor hvert team spiller med nogle fiktive personfigurer, som gennem spillet skal styrkes og sikres overlevelse på øen, mens de andre teams figurer svækkes og stemmes hjem. Teamets opgave er at finde en passende overlevel- sesstrategi for deres figurer og gennemføre samt tilpasse den i for- hold til de hændelser, der indtræffer og udfaldet af dysterne

Der konkurreres i alt lige fra logiske, fysiske og intellektuelle færdigheder, gætte og behændighedslege til alvorlige kombinations- og samarbejdsøvelser, hvor koncentration, præcision, hurtighed, fællesskab, koordineringsevne og opmærk-somhed konstant udfordres under varierede konditioner.

Opgaverne og udfrodringerne udvælges fra et stort katalog. Nogle af disse fremgår af billeder her på hjemmesiden